Субота, 20.04.2024
Відділ освіти Цюрупинської РДА
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: cur-rvo  
Форум » інтернет-семінар » секція вчителів інформатики » Цюрупинська спеціалізована школа І-ІІІ ст.№2 (обговорення матеріалу)
Цюрупинська спеціалізована школа І-ІІІ ст.№2
kazanovaДата: П`ятниця, 08.05.2009, 15:41 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 11
Репутація: 0
Статус: Offline
Ознайомившись з представленим матеріалом, можна сказати що кожен вчитель обирає свою методику викладення матеріалу на уроці. Можна відмітити те, що кожна з цих методик заслуговує на увагу і їх можна ефективно використовувати. Є не традиційні підходи до навчального процесу: Ведення електронного обліку. як би мені дозволили приєднатись до цього експерименту було б не погано. Але все ж таки це призведе до певних ускладненнях при перевірці паперових журналів, але цей спосіб (електроний журнал) полегшить процес виправлення оцінок, виключить такі моменти, як помилка в датах, помилка в темі... та багато інших помилок, які в паперовому журналі дуже важко виправити.

Використання проектних технологій теж дуже розповсюджено при викладанні інформатики. допомагає вчителю урізноманітнити викладання матеріалу і не традиційні уроки та позакласні заходи (інтернет-конференції, турніри, інтелектуальні ігри). Особисто я вважаю, що вчителі нашого району володіють дуже різними методиками, і це веде до самоосвіти, тому необхідно розробляти і нові форми і методи (авторські). Але нажаль у нас існує проблема з літературою, що гальмує процес оновлення форм і методів навчання)

 
Форум » інтернет-семінар » секція вчителів інформатики » Цюрупинська спеціалізована школа І-ІІІ ст.№2 (обговорення матеріалу)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz