П`ятниця, 29.03.2024
Відділ освіти Цюрупинської РДА
Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 161
Головна » 2010 » Травень » 11 » Проект «Соціальна мережа активістів правозахисного руху»
Проект «Соціальна мережа активістів правозахисного руху»
10:16

 

Проект «Соціальна мережа активістів правозахисного руху»
 Шановні колеги!
    Координаційна група Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» пропонує вам взяти участь у роботі над популяризацією інтернет-ресурсу соціальної мережі активістів правозахисного руху "Human Rights Activists in Action”.
   Сайт створено як комунікаційна платформа для активістів, що працюють в сфері захисту прав людини та просуванні громадських інтересів. Ресурс функціонує подібно до відомих соціальних мереж «Facebook» та «ВКонтакті», але з додатковими сервісами, корисними саме для спільноти активістів правозахисного руху.
   Основні технічні роботи з розробки сайту завершено. Тестова версія сайту доступна за адресою http://www.hr-activists.net/. Перед нами стоїть завдання поширити інформацію про сайт соціальної мережі, залучити до його роботи більшу кількість правозахисників не лише з України, а і з Росії, Білорусі, Молдови, Польщі та інших країн. Також закликаємо Вас проявляти активність на сайті, створюючи групи за інтересами, спілкуючись у форумах, розміщуючи новини та майбутні події і, найголовніше, плануючи спільну роботу по захисту прав громадян.
      Інформацію про знайдені технічні недоліки ресурсу та пропозиції щодо покращення функціоналу сайту соціальної мережі активістів правозахисного руху, будь ласка, надсилайте на електрону адресу асистента проекту соціальної мережі активістів правозахисного руху "Human Rights Activists in Action” Віктора Шеніхова: victorulya0@gmail.com
 Додаткову інформацію про проект соціальної мережі активістів правозахисного руху "Human Rights Activists in Action” можна отримати від координатора проекту Костянтина Рєуцького (reutski@gmail.com).
З повагою, Координаційна група Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини».
Переглядів: 1768 | Додав: cur-rvo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Jose  
0
If you want to get read, this is how you sohlud write.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz